Golf på Kanarieöarna

Kanarieöarna består av sju öar i Atlanten och har under många år varit ett favoritresmål bland svenska turister. Med sitt soliga och milda klimat är Kanarieöarna perfekt att besöka året runt.

Som golfresmål har Kanarieöarna blivit väldigt attraktivt på senare år, särskilt golfresorna till Teneriffa och Gran Canaria har blivit enormt efterfrågade. Båda öarna kan erbjuda sju golfbanor varedera, allihop av hög internationell klass.

På flera av de resterande öarna har golfen också vunnit mark. På Lanzarote finns två golfbanor, medan Fuerteventura erbjuder hela fyra golfbanor, däribland en 18-håls bana på den härliga multisportanläggningen Playitas.

En av de mer spektakulära golfbanorna ligger på La Gomera. Den lilla ön är närmaste granne till Teneriffa och erbjuder den imponerande Tecina Golf. Banan ligger i en tidigare bananplantage, varifrån du får den vackraste utsikten över Atlanten och på en klar dag kan du också se Teide på Teneriffa.

Golfvärd och Golf Academy på våra golfdestinationer på Kanarieöarna

På flera av våra destinationer på Kanarieöarna kan du njuta av vår service med golfvärd samt erbjuda vår Golf Academy. Så om du vill koppla av och spela golf eller träna under din semester, så gör vi allt för att du ska få den allra bästa golfresan till Kanarieöarna.

Våra golfresmål på Kanarieöarna

Spanien, Lanzarote

Puerto del Carmen

Vackra Lanzarote är mest känd för sin fantastiska kustlinje, långa sandstränder och lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote erbjuder även en riktigt bra och spännande golfbana och ett trevligt och stilrent all inclusive-hotell.

Fr. 23.995 KR

Spanien, Teneriffa

Sandos San Blas

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Sandos San Blas ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.