Familjen Hedblom

Med sin gedigna kunskap och härliga stil är familjen Hedblom en av Sveriges absolut mest populära golffamiljer. Nu kan även du åka på en golfresa tillsammans med Madde, Peter och Kasper. Denna trio kommer under en vecka drilla sina elever både på rangen och på golfbanan. Madde och Kasper kommer att husera på träningsområdet och Peter kommer att ha huvudansvaret för träningen ute på golfbanan.
 
Under resan kommer tränarna precis som vanligt, bjuda på sig själva och skapa en familjär atmosfär. Det blir en mängd gemensamma middagar där många historier och skratt utlovas. Vi inför även några nya begrepp som ”dagens familjemedlem” och den som vinner avslutningstävlingen blir ”adopterad” av familjen Hedblom och får en golfdag på Gävle Golfklubb nästa säsong.
 

Läs om familjen Hedbloms resa till Al Ain


Läs om familjen Hedbloms resa till Thracian CliffsMer om familjemedlemmarna

 

Superstart 2018

Peter Hedblom

Peter Hedblom är född i Gävle, där han och systern Marlene under pappa Olles ledning skolades in i golfen. Han blev proffs som 18-åring och spelade mer än 20 säsonger på Europatouren, där han knep tre segrar. Den senaste på Gleneagles i Skottland 2009. För ett antal år sedan lades tävlingskarriären åt sidan och numera möter ni honom istället som expertkommentator på Viasat Golf. Hans lektionspass på golfbanan kommer att vara en riktig ögonöppnare, där du får ta del av unika insikter om hur golf ska spelas allra bäst.

 

 

Superstart 2018

Marlene Hedblom

Marlene Hedblom har spelat professionellt i 15 år på Europatouren och LPGA. Efter två vinster och ett antal topp tio-placeringar kände hon sig klar med spelandet och tog i stället sikte på en tränarkarriär. Idag jobbar hon som tränare på Fågelbro G&CC utanför Stockholm och har många års erfarenhet av att leda golfskolor, inte minst under Superstart, som under många år har arrangerats av Svensk Golf och Golf Plaisir. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi smittar av sig och kommer att göra dig till en bättre golfare.

 

 

Kasper Hedblom

Peters son Kasper har spelat i landslaget men förstod tidigt att han var mer intresserad av att lära ut golfrörelsen. Sin unga ålder till trots har han en gedigen erfarenhet av spelet. Han har turnerat runt med sin pappa och faster så han har sett både dam- och herrgolf innanför tävlingsrepen. Han har även tillbringat sommaren med sin farfar som varit en av Europas främsta golftränare.
Han är i dag en otroligt populär tränare på Gävle golfklubb.

 

 


Träningsresan till Al Ain

FÖRENADE ARABEMIRATEN, ABU DHABI

Följ med familjen Hedblom till Al Ain!

9 – 16 mars, 2020

Al Ain är beläget i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, i det närmaste okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar härlig golf i solen på den mycket fina golfbanan Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club. Boendet på Rotana Al Ain håller precis lika hög klass som golfen. Här bor man centralt på det 5-stjärniga hotellet och har en kortare transfer till golfbanan.

 

Läs om familjen Hedbloms resa till Al Ain


Träningsresan till Thracian Cliffs

BULGARIEN, CAPE KALIAKRA

Följ med familjen Hedblom till Thracian Cliffs!

25 apr – 2 maj, 2020

Längs Svarta havskusten i norra Bulgarien finner vi den natursköna kustremsan ”Cape Kaliakra”. Här erbjuder vi det allra bästa i golfväg – Thracian Cliffs, en toppmodern och lyxig golfresort av allra högsta klass. Cape Kaliakra har blivit Bulgariens alldeles egna golfkust som med sina tre designerbanor fått det förpliktigande namnet ”The Signature Golf Coast”.

 

Läs om familjen Hedbloms resa till Thracian Cliffs