Carya Golf

Carya Golf

Bästa golfpaketet i Belek!

Med spel på Carya Golf Club och National Golf Club erbjuder Golf Plaisir den bästa golfen i Belek. Lägg därtill boende i all-inclusive på Zeynep Golf & Spa.

Det finns få golfresmål som Belek inom Europas gränser – här finns massor av golfbanor inom ett koncentrerat område. I vårt paket erbjuder vi spel på Belekkustens allra bästa banor, Carya Golf Club och National Golf Club. För dig som prioriterar den bästa golfupplevelsen och söker ett mycket prisvärt paket i Belek är kanske Zeynep Golf & Spa det bästa alternativet.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Avstånd flygplatsAntalya Airport, 40 km
Avstånd golfbana500 m
Närmaste stadAntalya, 45 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.
PassreglerVid resor till Turkiet måste passet vara giltigt i minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vad ingår i resan?

7 nätter i dubbelrum på Zeynep Golf & Spa
All-Inclusive
2 greenfee på Carya Golf Club
2 greenfee på National Golf Club
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon17.3℃

Carya Golf Club

Carya Golf Club är en av de absoluta toppbanorna i Belek. Layouten är häpnadsväckande vacker med väl tilltagna fairways kantade av pinjeträd. Härlig kritvit sand i bunkrarna ger också en känsla av hög kvalitet på denna mästerskapsbana. Banan är även belyst efter mörkrets intåg vilket gör denna bana unik ur Belekmått. Carya Golf är ett måste för den kräsna golfaren!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana med elbelysning.
Banfakta Par 72, 6571 6147 5821 5386 4885
Drivingrange Ja, utslag från matta och gräs
Bandesign Peter Thomson

National Golf Club

National Golf är en av de allra äldsta banorna i Belek och genom åren också en av de mest uppskattade. Banan invigdes redan 1994 men har genomgått förbättringar genom åren och är återigen en mycket trevlig bekantskap. Karaktären är varierad park/skogsbanan kantad bland annat av pinjeträd och eukalyptusträd och med de ståtliga Taurusbergen ständigt vakande i bakgrunden. De 27 hålen innebär även en del sjöar, närmare bestämt 10 stycken som skapar en vacker parkkänsla under golfrundan.

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6429 5966 5486 5024
Drivingrange Ja, utslag från gräs.
Bandesign David Feherty, David Jones

Zeynep Golf & Spa

Zeynep Golf & Spa är ett litet All Inclusive-hotell beläget mellan Carya Golf Club och havet. Här finns 180 stilfulla rum som renoverades så sent som 2016 och håller god standard. Rummen är ganska stora och erbjuder balkong med utsikt mot trädgård. Huvudrestaurangen bjuder på läckerheter till frukost, lunch och middag och det finns flertalet barer för den som önskas. Hotellet har en trevlig och inbjudande atmosfär och det finns gott om aktiviteter som Spa, gym och tennis. För den som vill svalka sig efter en dag på golfbanan finns både inomhus och utomhuspool. Vår bedömning är att Zeynep Golf & Spa Hotell är ett utmärkt alternativ för dig som söker ett lugnare boendealternativ i Belek tillsammans med ett fantastiskt golfpaket.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeVid stranden i Belek.
Rum180 rum. Alla rum med AC, safetybox, hårtork mm.
FaciliteterUtomhuspool, inomhuspool, spa, gym, tennis, strand, restauranger, barer, mm.
WifiPå hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 32

– Golf i Belek del 2

Golfresepodden gästas av Fredrik Hansson, tidigare golfambassadör i Turkiet, även kallad Mr Belek. Fredrik har på nära håll både sett och varit delaktig i Beleks utveckling till ett etablerat golfresmål. Efter mer än 20 år i Turkiet har Fredrik ett gäng intressanta historier att förtälja. Vi får höra en del om familjen Dye, plantering av ljung, tvångsrekryterade juniorer, tvättbrädor, tees på tak, målade fairways och en hel del om bland annat Lykia Links, Sueno och Carya.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.