Long Stay på La Sella

La Sella

Long Stay nära Dénia!

Hjälten och tillika Ryder Cup-kaptenen José-María Olazabal gjorde inte bara mirakel med det europeiska laget i Chicago under den klassiska bataljen 2012. Han har också skapat ett antal riktigt fina golfbanor. En av dessa är 27-hålsanläggningen La Sella Golf Course norr om Alicante.

Vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia ligger La Sella. Golfbanan slingrar sig fram i den vackra nationalparken Montgó. La Sella är en komplett golfanläggning, 27 hål designade av José-María Olazabal, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet och de härliga lägenheterna. Vill du ta en paus från golfen har du nära till två städer. Denia, den lite större staden, med shopping och riktigt bra restauranger. Du kan också besöka gemytliga Javea med sina fina stränder för sköna stunder både på dagen och på kvällen.

 

 

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Banor i närområde 10
Avstånd till flygplats Alicante Airport, 100 km
Avstånd golfbana 0
Närmaste stad Dénia, 7 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

28 nätter i lägenhetssvit
28 frukostar och 2 middagar
16 heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt

På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon19.3℃

La Sella Golf

Kan man hitta en riktigt bra golfbana i Spanien som inte är omringad av hus? Ja faktiskt, José-María Olazabals skapelse ligger vackert inbäddad i naturreservatet Montgó utan ett enda hus längs banan. Underbart! Sättet man behandlar miljön är därmed ett föredöme bland golfbanor och täcker in allt från återvunnet vatten till de ekologiska produkter som används vid underhåll. Banans tre niohålsslingor är uppkallade efter olika vindar. Den första slingan som heter Llebeig, den varma vinden från Sahara på det lokala språket Valenciana, och sträcker sig söderut genom pinjeskogen. Här bjuds man på fina vyer över nationalparken och layouten gör att man ofta använder alla klubbor i bagen.

Den andra slingan, Gregal, är döpt efter den vind som man i antiken använde för att segla till Grekland. Här är det mer vatten i spel och de avslutande hålen bjuder på en rafflande upplösning. Den sista, och nyaste, slingan är Mestral, döpt efter vinden från norr. Mestral består av tre stycken par 3, tre par 4 och tre par 5-hål som ligger lite högre än de andra slingorna på anläggningen.  I och med det bjuds man på en spektakulär utsikt över havet, Segaria-berget och naturparken Montgó. Denna slinga har dessutom lite annorlunda layout med bredare fairways och större greener. La Sella Golf har också ett gediget träningsområde och en bra drivingrange.

 

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-gräns 54
Bandesign José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

En vistelse på La Sella Golf Resort & Spa gör att även den mest kräsna golfaren trivs som fisken i vattnet. Våra Long Stay-gäster bor på  The Residences La Sella vid nationalparken Montgó, bara 10 minuter från stränderna i Denia och Javea och ett stenkast från första tee på La Sella Golf.

På The Residences La Sella kan du bo i rymliga lägenheter större än de normala hotellrummen på La Sella. Här finns ett separat sovrum, ett litet kök och en matplats. Dessutom finns det gratis wifi, värdeskåp, satellit-TV, terrass med utsikt och rumsservice. Frukosten och de två middagarna kommer att serveras på hotellet.

Denia är ett trevligt ställe att äta och det finns gott om restauranger där finsmakarna kommer att trivas.

Fakta

Läge Strax intill La Sella Golf
Sviter ca 50. Alla sviter med sovrum, vardagsrum och köksdel. Dessutom AC, safe och terrass.
Faciliteter Utomhuspool, rumservice, parkering, biluthyrning, gym och ett spa.
Wifi Trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

La Sella Golf Movie

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.