Nuevo Portil

Nuevo Portil

Ett spännande golfparadis!

Välkomna till golfparadiset på Costa de la Luz. Nuevo Portil är ett av våra mest prisvärda resmål med förstklassigt boende, semi all-inclusive och fritt spel.

Den spanska Atlantkusten, området mellan Gibraltar och den portugisiska gränsen, har etablerat sig som en ny favorit på skandinavernas golfresekarta. Den vackra orörda naturen och det lugnare tempot som råder på Costa de la Luz verkar passa oss rätt bra. Vårt resmål Nuevo Portil är ett perfekt komplement och lite av en kontrast till vår storsäljare El Rompido. Belägna enbart några kilometer ifrån varandra i samma miljö och liknande omgivningar, men ändå väldigt olika. 4-stjärniga Nuevo Portil är ett litet och mysigt golfhotell med få rum och en personlig atmosfär. Fritt spel på den egna golfbanan som ligger rakt utanför ditt fönster.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana0 m
Avstånd flygplats110 km
Närmaste stadHuelva, 18 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 12.995:-

7 nätter i dubbelrum
semi all-inclusive
6 heldagsgreenfees
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon15.1℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portils golfbana bjuder likt anläggningen i övrigt på en stressfri och avkopplande upplevelse. Banan har självklart sina svårigheter och utmaningar, men den är inte överdrivet dramatisk och inte särskilt avskräckande. 18 hål park-/skogsgolf i sydeuropeisk stil i mjukt kuperad terräng med många vacka pinjeträd längs fairways. Tidvis går hålen i smalare passager mellan urbansationens exklusiva villor och då gäller det att fokusera på god spelstrategi och raka slag för att undvika en boll någon av poolerna. Dessa sekvenser varieras med öppnare ytor där det går bra att ta fram drivern och här är det också lättare att reparera eventuella misstag från tee. Banans många doglegs ger den långtslående spelaren möjligheten att chansa från tee och flera av par 4-hålen går att nå med en lång och modig drive. Tuffaste hålet är nog det första. Ett par 5-hål som i och för sig är ganska brett, men det är också banans längsta och har en svårprickad ö-green med ett lurigt vattenhinder framför.  Klarar du första hålet bra kommer belöning direkt i form av ett kort trevlig par 3 med finfin vy utöver kusten och havet. Även de andra två par 5-hålen sticker ut som lite tuffare med en stor damm på det elfte hålet som fångar många andraslag och ett lurigt utslag med en svårträffad landningsyta på det långa femtonde hålet. Båda dessa hål följs dock av korta par 4:or där man kan andas ut igen.

Klubbhuset är inrymt i hotellets huvudbyggnad och du har shop och caddiemaster praktisk placerade i bottenplan. Drivingrange, och ett mindre övningsområde ligger tvärs över gatan

Vi tror att banan passar bra för dig som väljer Nuevo Portil som resmål. För dig som värdesätter en avkopplande och trivsam golfrunda med en trevlig stund över en drink på terrassen efteråt högre än utmanande och spektakulära golfbanor.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, 5841 5528 5099 4904
Drivingrange Utslag från gräs
Bandesign Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil

Nuevo Portil är inte ett hotell stöpt i samma standardform som så många andra golfhotell i Spanien och Portugal. Såväl arkitektur, stil och miljö är lite säregen. När man ser huvudbyggnaden från utsidan går tankarna snarare till ett Manor house i Louisiana än ett golfhotell i Andalusien. Hotellet består av två separata byggnader. I ena byggnaden ligger rummen med utsikt över poolen eller golfbanan. I den andra ligger reception, bar, restaurang, Spa, gym och ”klubbhus”. Allting är lättillgängligt, nära och enkelt. Huvudbyggnaden har en familjär touch och med lite ”hemma hos-känsla”. Baren, där drinken innan middagen avnjuts, är ditt tillfälliga vardagsrum och terrassen där du sippar på ölen efter rundan är din tillfälliga altan. Personalen är vänlig och serviceminded och de har snart koll på hur du vill ha ditt kaffe o vilken som är din favoritavec. För att du fullt ut skall kunna koppla av och njuta har vi på Nuevo Portil ett anpassat koncept med ”golf all-inclusive” där drycker ingår under eftermiddagar och kvällar (17.00 – 23.00), såväl i baren som i matsalen.

Rummen är rymliga och trevliga med traditionell inredning och sedvanliga faciliteter. Balkong eller markterrass mot poolområdet eller golfbanan. I Spa-avdelningen erbjuds diverse massage och behandlingar och här finns också det mindre gymmet och hotellets fitness-avdelning med bastu och ångbastu. Trevligt litet poolområde intill huvudbyggnaden och 18:e greenen.

På andra sidan landsvägen med mindre än 100 meter från hotellet har du havet och stranden. Här finns en trevlig promenadväg in till byn Nuevo Portil som ligger 10 minuter ner längs vägen.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeDirekt vid klubbhuset på Nuevo Portil.
Rum69. Alla rum med AC, minibar och hårtork mm.
FaciliteterUtomhuspool, gym, restaurang, bar.
WifiPå hotellet finns trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.