Praia D'El Rey

Praia D' El Rey

På kanten till Atlanten

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är drygt 10 år sedan och nu har den uppgradering som vi väntat på kommit, med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, strax norr om Lissabon, erbjuder en luxuös och bedårande vistelse för alla smaker. Njut av en mjuk, havsdoftande bris medan du svingar golfklubban utmed Atlantens vågor. Avnjut någon av havets läckerheter på hotellets restauranger och avsluta dagen med ett gott vin medan du låter ögonen vila på solnedgången. Kan det bli mer njutningsfullt? Njutning är ett nyckelord på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Här erbjuds en fantastisk vistelse med storslaget hav, underbara golfbanor, ett 5-stjärnigt Marriotthotell och mängder med kulturupplevelser. Vi rekommenderar att utforska Óbidos, en väldigt mysig, medeltida by. Av många ansedd som den vackraste historiska byn i hela Portugal.

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Banor i närområdet 4
Avstånd flygplats Lisbon Airport, 90 km
Avstånd golfbana 900 m
Närmaste stad Peniche, 20 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 9.995:-

Flygresa
3 nätter i dubbelrum
3 frukostar och 2 middagar
1 heldagsgreenfee på Praia D'El Rey
1 heldagsgreenfee på West Cliffs
transport av golfbag
service av vår golfvärd

Ovanstående är ett exempel på ett weekendpaket till Praia D'El Rey. Det går naturligtvis utmärkt att anpassa paketet efter era önskemål genom att lägga till både extra nätter och fler golfrundor. Observera att flygpriset baseras på dagsaktuell tillgänglighet vid bokningstillfället och priset justeras därefter. För fullständig offert på er weekendresa, vänligen kontakta vår säljavdelning via knappen ”Förfrågan” eller genom att ringa 08-519 303 00.

Turistskatt

På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon14.5℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Det här landskapet är sådant som vi banarkitekter alltid försöker skapa. På Praia D’El Rey finns allting naturligt”. Så uttalar sig den kände arkitekten Cabell B. Robinson om Praia D’El Rey. Banan rankas stadigt som en av de bästa på Europas fastland och sträcker ut sig vid Atlantkustens otroligt vackra vyer. Framför allt hål 12-15 ger en golfupplevelse som ingen kan glömma, och den måste upplevas för att förstås. Variationen på golfbanan är ypperlig. Det växlar mellan lätt böljande parkbana till klassisk seaside med vackra sanddyner som ett naturligt inslag i landskapet. Praia D’El Rey erbjuder en golfbana av mästerskapskaraktär och passar golfare av alla kalibrer.

Fakta

Bankaraktär Park/seasidebana
Banfakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Banor i närområdet 4
Hcp-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Bandesign Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs ligger en kort transfer från Praia D’El Rey Golf Resort och erbjuder en golfupplevelse utöver det vanliga. Naturen runt banan är storslagen och från nästan varje hål har man en fantastisk utsikt över Atlanten. Banan slingrar fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd och framförallt vid hål 10-12 är närheten till vågorna som konstant rullar in från havet som mest påtagliga. West Cliffs öppnade för spel i juni 2017 och är ytterligare en anledning för att åka till just Praia D’El Rey, och för att åtvervända hit igen för de som redan varit här. Det är en av Europas mest spektakulära golfanläggningar och har redan klättrat upp högt i rankingen över toppbanor i Europa. Lite tuffare och mer utmanade än Praia D’El Reys bana men en oförglömlig golfupplevelse för alla golfare.

Fakta

Bankaraktär Park-/seasidebana
Banfakta Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Banor i närområdet 4
HCP-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Bandesign Dye Design Group

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Att spela en golfbana av högsta klass kräver ett boende av samma kaliber, eller hur? Det 5-stjärniga Marriotthotellet, beläget direkt vid Praia-banan och havet håller exakt den standard förväntningarna kräver. På hotellet möts gästerna av ett leende och en service av allra högsta klass. Här finns 179 rum, en del vetter mot havet, andra mot golfbanan och rummen håller mycket hög standard. Rummen är mycket smakfullt inredda i sober klassisk stil. På Marriotthotellet finns mängder med faciliteter – både inom- och utomhuspool, gym, spa, barer och flera restauranger i olika stilar med olika utbud. Söker du den perfekta njutningen har du hittat rätt!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Direkt vid golfbanan ca 900 m från klubbhuset.
Rum 179. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork, mm.
Faciliteter Inomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmda), spa, restaurang mm.
Wifi På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 8

– Golf norr om Lissabon

I det här avsnittet av Golfresepodden har Anders och Johan besök av sin chef Peter Browall. Anders gillar Praia och West Cliffs, men är som vanligt minst lika intresserad av Obidos slott och ringmur eller fiskrestaurangerna i Peniche. Johan försöker vrida och vända på statistik och ranking från Golf Plaisirs senaste studieresa till området. Peter visar sig kunna minst lika mycket om surfing som golf, om det är mycket eller lite låter vi lyssnarna avgöra…

Praia D'El Rey Golf Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.