Sandos San Blas

Sandos San Blas

All-inclusive på Kanarieöarna!

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Sandos San Blas ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Teneriffa och Gran Canaria slåss om att vara Kanarieöarnas bästa golfdestination. Båda öarna har fantastiskt bra golfbanor och det är mer tycke och smak som avgör vilken som är bäst. Golf del Sur är en av många golfbanor som bidrar till det årliga lämmeltåget av golfare under vintern. Nu erbjuder Teneriffa så mycket mer än bara golf. Här finns ett brett utbud av restauranger och barer, nöjeslivet är en viktig del för många turister. Det är givetvis även många familjer och par som söker sig till solsken, avkoppling och naturupplevelser. Sandos San Blas är ett all inclusive- hotell av bästa klass och om det inte vore för golfen så skulle det inte finnas någon anledning att lämna hotellområdet. Vill man däremot utforska omgivningarna på egen hand så är det inte långt till den charmiga fiskebyn Los Abrigos. Här guppar fiskebåtarna i solnedgången medan man avnjuter dagens fångst på någon av fiskerestaurangerna. Teneriffas pulserande nattliv finner man på ett behagligt taxiavstånd.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyJa
Avstånd golfbana1, 8 km, transport ingår.
Avstånd flygplatsTenerife Sur Airport, 9 km.
Avstånd tätortPlaya de las Americas, 18 km.
ArrangemangTävlingar utflykter mm.

Vad ingår i resan?

7 nätter i dubbelrum
all-inclusive
5 heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd och pro

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon21.4℃

Golf del Sur

Golf del Sur är en av de bästa golfbanorna på Teneriffa, banan har stått värd för Europatourtävlingar vilket borgar för god kvalitet. Det är vackert på Golf del Sur, från klubbhuset har man utsikt över första tee på linksbanan och även över övningsområdet. Banan har 27 hål av varierande karaktär, en del hål är lätt böljande, andra är mer flacka. En del erbjuder spännande raviner men så gott som alla hål kantas av vajande palmer och spektakulära kaktusar. Kännetecknande är också att hålen bjuder på breda fairways och stora greener. Här finns även någonting så speciellt som svart lavasand i bunkrarna, vilket känns annorlunda och väldigt exotiskt. Signaturhålet på Golf del Sur är hål 2 på den södra slingan. Ett par 3-hål där tee är upphöjd och man slår ner mot en green som kantas av lavasand runt hela green. Hålet brukar kallas ”The Fried Egg”. Golf del Sur är en kompakt anläggning med närhet till klubbhus, restaurang, drivingrange och första tee på samtliga slingor.

 

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Böljande parkbana
Banfakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
Sur, Par 36 2986 2838 2496
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs.
Bandesign Manuel Pinero
Transport Transport till och från golfbana går på fasta tider enligt schema som meddelas på plats. Önskar man åka andra tider för att till exempel utnyttja heldagsgreenfee sker denna transport på egen bekostnad.

Sandos San Blas

Sandos San Blas är mer än ett hotell. Det är en semesterby med i princip allt från biluthyrningsföretag till hårsalonger. Dessutom med en egen sjö där du kan segla, paddla eller bara flyta omkring i lugn och ro. Det finns även åtta pooler att välja mellan och vill du testa olika sporter är valfriheten stor. I wellnesscentret kan du också prova på olika bastubad och stimulerande duschar. De 331 rummen är toppmoderna och går i samma färgskala och stil som resten av anläggningen. I den stora bufférestaurangen finns all mat man kan tänka sig från världens hörn. Det har som de flesta all inclusive- restauranger en avdelning där du får både kött och fisk grillat efter eget önskemål. Det finns en mängd barer där det serveras snacks och drycker av olika slag. Dessutom ligger Sandos San Blas nära Golf del Sur.

 

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeVid havet.
Rum331 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
FaciliteterUtomhuspooler, restauranger, barer mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 4

– Golf på Teneriffa

I det här avsnittet av Golfresepodden avslöjar vår gäst Mathias Seppänen vilken bar alla reseledare går till på Teneriffa. Vi får också veta vad en Seppänen59 är för något. Johan har riskerat livet för ett foto på ett lantligt boende och Anders hittar likheter mellan Teneriffa och Mallorca, förutom det faktum att det är två öar med bra golfbanor…

Golf del Sur

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.