Son Antem

Son Antem

Allt för en lyckad golfvistelse

Son Antem är ett av de där ställena som har en perfekt kombination av njutning, avkoppling, matglädje och natur tillsammans med golfbanor man helt enkelt inte tröttnar på!

Mallorca är en av de största golfmetropolerna i Europa, med ett 20-tal golfbanor på en relativt liten yta. Alla banor till trots, så är det endast ett fåtal utpräglade golfresorter där man bor direkt vid banan. Son Antem är kanske den allra främsta resorten på hela Mallorca och är ett självklart val för Golf Plaisir eftersom den erbjuder precis allting som behövs för en lyckad golfvistelse. Ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell av bästa klass och hela 36 hål härlig golf – självklart med heldagsgreenfee! Men Mallorca är så mycket mer än bara golf, framför allt huvudstaden Palma de Mallorca erbjuder allt man kan önska, här finns en stor variation av restauranger, shopping, kultur och även partyliv för den som vill. Allt detta endast 20 minuter från er tillfälliga hemvist Son Antem. Du som åker till Mallorca kommer att få en oförglömlig resa. Det är inte för inte som svenskar har vallfärdat hit i många årtionden. En gång Mallorca – alltid Mallorca!

 

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Ja
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd flygplats 15 km
Banor i närområdet 14
Närmaste stad Palma de Mallorca 20 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 8.495:-

Flygresa
3 nätter i dubbelrum
3 frukostar
2 heldagsgreenfee
transport av golfbag
service av vår golfvärd

Ovanstående är ett exempel på ett weekendpaket till Son Antem. Det går naturligtvis utmärkt att anpassa paketet efter era önskemål genom att lägga till både extra nätter och fler golfrundor. Observera att flygpriset baseras på dagsaktuell tillgänglighet vid bokningstillfället och priset justeras därefter. För fullständig offert på er weekendresa, vänligen kontakta vår säljavdelning via knappen ”Förfrågan” eller genom att ringa 08-519 303 00.

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon18.3℃

Son Antem Golf

Son Antem har 36 hål och golfbanorna heter West Course och East Course, där West anses vara den lite tuffare och mer utmanande av de två banorna. Båda banorna ligger bara ett stenkast från hotellet och båda är relativt flacka och lätta att gå. East öppnade sina portar 1995 och var den första av de två banorna. Den följdes av West som öppnade 2001. Båda banorna är roliga att spela och flera av hålen kantas av träridåer. West är en mästerskapsbana och är således längre och tuffare än East, men frågan är om inte East är mer omväxlande som har en hel del kluriga hål där rätt bollplacering lönar sig.

Golfbanorna kompletterar varandra bra även om de går i samma typ av terräng. West har två ganska givna signaturhål och det är hål 9 och hål 18 där greenområdena skyddas av både välplacerade dammar och bunkrar. Det är alltid kul när sista hålet på varje 9-hålsslinga skapar lite nerv i spelet. Träningsområdena är minst sagt bra med en stor drivingrange med massor av utslagsplatser både på gräs och matta. Detta kompletteras av en relativt stort pitch- och närspelsområde. Bland Mallorcas 25 golfbanor så är Son Antem unik med sitt fina boende i direkt anslutning till sin 36-hålsanläggning och utöver det ett riktigt bra träningsområde.

 

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta East Course, Par 72 6274 6009 5407 5061
West Course, Par 72 6293 5913 5396 5007
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign Francisco Lopez Segales

Be Live Collection Son Antem

Hotellet på Son Antem tillhör den familjeägda hotellkedjan Be Live Collection och är känt för sin kvalitet och personliga service. Hotellet ligger perfekt inbäddat mellan de båda 18-hålsslingorna. De spatiösa rummen är av högsta klass och erbjuder skön avkoppling efter en lång dag på golfbanan. Alla rum har balkong eller terrass, där man kanske vill avnjuta en eftermiddagsdrink innan middag. För den som vill skämma bort stela golfmuskler rekommenderas ett besök i hotellets trevliga spa. Här erbjuds behandlingar för både kropp och själ för den som önskar.

Den kulinariska upplevelsen fås i någon av de två utmärkta restauranger som erbjuder Medelhavets läckerheter efter tycke och smak. I våra resor ingår frukost och fem middagar på hotellet. Även om köket håller god klass vill vi inte att våra gäster ska känna sig bundna till hotellet då Palma har så oändligt mycket att erbjuda i matväg. Det är nästan ett måste att besöka några av de andra smultronställena på denna fantastiska ö.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Vid golfbanan
Rum 150 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
Faciliteter Inomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmd), spa, minimarket, restaurang, bar mm.
Wifi På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.
Turistskatt Mallorca tar ut en turistskatt för hotellvistelser. Denna skatt läggs på er slutnota och betalas till hotellet. I skrivande stund är skatten 2 euro + 10 % moms per person och övernattning. Skatten betalas av alla övernattande gäster över 16 år.

Golf Son Antem

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.