Titanic Golf Resort

Titanic Golf Resort

5-stjärnig lyx i solen!

Belek har under de senaste decennierna utvecklats till ett paradis för golfare. Titanic Golf är en golfbana som passar alla smaker. Med boende på det nybyggda Titanic Deluxe ingår även All-inclusive som sig bör vid en golfresa till Belek.

Utmed Turkiets sydvästra kustlinje, endast några mil öster om Antalya ligger ett riktigt golfparadis – Belek. Detta golfmecka anses av många vara ett av Europas bästa golfresmål. Det är inte så konstigt – här ligger golfbanorna intill varandra som ett pärlband utmed det glimrande Medelhavet. Det ljuva klimatet och den höga kvaliteten på boende och golfbanor gör Belek till ett fantastiskt resmål för alla oss som älskar att spela golf. I Belek har vi glädjen att erbjuda ett golfpaket på luxuösa Titanic Deluxe. Våra golfresor till Belek innehåller allt som vi anser vara viktigt för en lyckad golfsemester – direktflyg, kort flygplatstransfer, högklassiskt boende med all-inclusive och en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana1 km
Avstånd flygplatsAntalya Airport, 45 km
Närmaste stadAntalya, 50 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.
PassreglerVid resor till Turkiet måste passet vara giltigt i minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vad ingår i resan?

7 nätter i dubbelrum
all-inclusive
4 greenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon17.3℃

Titanic Golf Club

Titanic Golf Course ligger utmed hotellet och är en 27-hålsbana uppdelad i tre olika slingor – The River, The Forest  och The Mediterranean. Detta borgar för lite olika karaktär på slingorna. The River spelas utmed floden Beşgöz som mynnar ut i havet, här spelar man med Taurusbergen som fond och njuter av 9 hål med parkkaraktär. The Forest är lite smalare med pinjeträden som den karaktäriserande svårigheten under spelet. Som väl är så är det åtminstone förhållandevis lätt att finna bollen under de blomkålsliknande trädkronorna. The Mediterranean slingrar sig vackert fram vid kusten och erbjuder storslagna vyer över havet.

Generellt Titanic Golf är den behagliga svårighetsgraden, där många banor i Belek är förhållandevis tuffa och svårspelade är Titanic Golf lite snällare och passar de flesta. Fairways är platt och man behöver inte ha bil för att tröska sig upp och ner, denna bana kan man njuta av gående, vilket vi gillar. Det är en del vatten på banan, men layouten är skapad så det inte blir alltför svårt att bemästra dessa. Klubbhuset ligger som sig bör som utgångspunkt för de tre slingorna. Här kan man njuta något svalkande efter avslutat golfrunda, eller kanske inta en lunch för den som önskar. Observera dock att all-inclusive inte ingår på golfklubben.

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Omväxlande park-/skogsbana
Banfakta River, par 36 3088 2925 2715 2498
Forest, par 36 3110 2949 2787 2501
Mediterranean, par 36 2968 2788 2608 2496
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från gräs
Bandesign Martin Hawtree

Hotel Titanic Deluxe

Alldeles intill golfbanan ligger Hotel Titanic Deluxe, ett elegant hotell av mycket hög standard som ligger lummigt inbäddat bland pinjeskogen, med floden som nära granne. Det 5-stjärniga hotellet inhyser hela 594 rum av olika kategorier. Det är stort, mäktigt och väldigt elegant på Titanic Deluxe. Vi bor i de utmärkta superiorrummen på ca 40 kvm med balkong som vetter mot antingen floden, trädgården eller golfbanan. Alla Golf Plaisir-gäster har all-inclusive under vistelsen, så det är bara att koppla av och njuta. Utbudet är enormt, här väljer ni själva om ni önskar äta italienskt ena kvällen och ottomanskt någon annan kväll. Ni kommer inte tröttna på maten, den saken är säker. Frukost, lunch och middag intas på hotellet, det ingår alltså inte all-inclusive på golfklubben, vilket kan vara bra att veta. Självfallet ingår dryck i all inclusive-konceptet tillsammans med mängder av andra aktiviteter som erbjuds på hotellet. Golfbanan ligger som sagt intill hotellet, men det krävs en kortare transport för att ta sig till klubbhuset, transporten ingår givetvis. Vi rekommenderar starkt ett besök på Titanic Golf Resort, här får man verkligen mycket för pengarna!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeIntill Titanic Golf Course
Rum594. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
FaciliteterInomhuspool, utomhuspool, spa, minimarket, restauranger, barer mm.
WifiPå hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 22

– Golf i Belek del 1

Golfresepodden gör denna gång nedslag i Turkiets golfmecka Belek. Med hela 11 golfklubbar och betydligt fler golfbanor så blir det två program om Belek. Vi börjar med de lite äldre golfbanorna och försöker även förklara fenomenet Belek som är unikt i Europa. Det blir även middag med snus, en förklaring till var TAT Golf tog vägen, enorma middagsbufféer, ljusspel i hamnen och en genomgång av golfbanorna National, Titanic, Antalya Golf och slutligen Gloria Golf.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.