Golf i sherryns förlovade land

För att få kalla sig sherry så måste produktionen ske på ett begränsat område kring Jerez. Den vita kalkrika jorden och den intensiva solen på Costa de la luz är grundförutsättningarna för att skapa sherryns unika smak. Förutsättningarna är också väl anpassade för golf då det finns ett antal högklassiga anläggningar i detta lilla område längs den vackra kusten.

Läs mer

Rom – en välsmakande golfresa

Golf i Italien är något helt annorlunda, där kvaliteten på lunchen många gånger anses vara viktigare än själva banans finish. Här får man uppleva en särskild atmosfär som skiljer sig från vad kommersiella golfbanor kan erbjuda.

Läs mer

Thracian Cliffs – En 10 år gammal nyhet!

Thracian Cliffs har alla väsentliga beståndsdelar som krävs för att bli en internationell golfresort av toppklass. Frågan är om Bulgarien verkligen kommer kunna konkurrera med etablerade golfnationer som Skottland och Spanien?

Läs mer

Marocko – Ett land med många ansikten

Vi står i en gränd utanför Medinan i Marrakech. Det är en konstant ljudmatta från alla säljare och mopeder. Man kan tydligt höra ormtjusarnas flöjter och kalabaliken från det berömda torget Djema el-Fna. Det är dags för den årliga familjeresan.

Läs mer

”Cyperngänget” – en otrolig historia om vänskap via golfen

I början av hösten 2018 fick jag ett samtal från Jeanette Andersson som undrade om vi ville sponsra Cyperngängets tävling. Vi får ganska många liknade samtal så jag var säkert lite reserverad och kanske en aning negativ initialt. Detta vände snabbt då jag fick höra en fantastisk historia om helt oväntad vänskap som varat sedan deras första möte på Cypern med Golf Plaisir.

Läs mer

Gemenskapen på våra destinationer

Våra golfvärdar är grundbulten i vårt koncept och i våra gästers semesterupplevelse. Numera kan man köpa nästan allt på Internet och golfresor är långt från något undantag.

Läs mer

Här är bästa öarna för en golfresa

Sol, obegränsat med spel och att ständigt omges av havet är perfekta förutsättningar för en härlig golfresa. I höst erbjuder Golf Plaisir flera spännande resmål till öar runt om i världen.

Läs mer

Alicante – kontrasternas värld!

Jag vet inte för vilken gång i ordningen som jag landar på Alicantes flygplats. När jag tidigare på dagen åkte hemifrån var det frost på vindrutan och jag kommer min vana trogen i sista sekunden till incheckningen. Här i Alicante möts jag nu av en behaglig vårvärme...

Läs mer

Studieresa – Praia D’El Rey / West Cliffs

Våra säljare åker löpande på olika studiebesök för att vara helt uppdaterade på de resmål som vi har i vårt program. Varje år är det dock en resa som skiljer sig åt och det är den stora studieresan som personal från våra kontor i hela Skandinavien gör. I år gick denna resa till Praia D'El Rey.

Läs mer

Mazagan vs. Thracian Cliffs

Väldigt många åker på golfsemester till Spanien eller Portugal, men det finns många bra alternativ. Läs mer om vår jämförelse mellan Mazagan i Marocko och Thracian Cliffs i Bulgarien. Vilket av resmålen passar dig bäst?

Läs mer