Golf i Agadir

Golf i Agadir har vuxit sig starkare och kompletterar satsningen på badturism i denna turistregion. Agadir är en förhållandevis modern stad då den till stora delar förstördes i en jordbävning på 60-talet. Det nya Agadir återuppbyggdes längs kusten väl anpassad för turism.

Det finns totalt 7 golfklubbar men flera har mer än 18 hål så man kan nog säga att Agadir har ett ganska brett utbud av golfbanor. Den mest kända och minst spelade golfbanan är utan tvekan Golf du Palais Royal d’Agadir som varit värd till Europatouren ett par gånger. Det är helt privat så det är tyvärr väldigt få som spelat banan. Taghazout Bay Golf Club är det senaste tillskottet och öppnade 2014. Taghazout Golf är inte bara en ny golfbana utan en helt ny turistort baserad på en fiskeby med en fantastisk strand ett par mil norr om Agadir. I Agadir så märker man att golfen är ett komplement till övrig turism och det är riktiga golfresort med både golf och boende.

Golfvärdar från Golf Plaisir

I Agadir kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med golfvärdar. Vi finns på plats för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Agadir.

Våra golfresmål runt Agadir