Golf i Da Nang

Golf i Da Nang, Hoi An och Hue är något alldeles speciellt. Städerna är anslutna till varandra via moderna kustvägar och tunnlar och utgör ”Vietnam Golf Coast”. Vietnams erkännande som en framtida golfdestination är ingen hemlighet, men just ”Vietnam Golf Coast” gör det hela ännu mer spännande.

Da Nang skapades i början av 1300-talet när folk bosatte sig i området här i centrala Vietnam. 1954, när Vietnam delades upp i norr och söder, blev Da Nang en del av södra Vietnam. 1965 var det här platsen där de första amerikanska styrkorna gjorde sitt intåg i Vietnam och myntade uttrycket “China Beach.” I dag erbjuder området några av Asiens bästa stränder, många resorter i världsklass och Vietnams bästa golfbanor. Till exempel rankas Ba Na Hills Golf Club och BRG Danang Golf Resort kontinuerligt bland Asiens toppbanor. Det är därför föga förvånande att området kallas ”Vietnam Golf Coast”.

Hoi An

Hoi An, med sina underbara träbyggnader, byggdes på 1500-talet. Det återupplivades under 1900-talet för att fira den vietnamesiska internationella handelns långa historia. Att vandra genom den gamla delen av staden är som att fara tillbaka till en tid då Hoi An var Vietnams viktigaste handelshamn. För de som vill ha en glimt av det riktiga Vietnam, eller bara en rolig kväll på stan är Hoi An perfekt. Här blandas gammal charm med ett modernt och pulserande nattliv. Hoiana Shores Golf Club är Vietnams första Robert Trent Jones Jr.-designade golfbana och ligger 15 minuter från centrala Hoi An.

Hue

Hue har gått igenom sju århundraden av utveckling. År 1802 blev Hue Vietnams huvudstad när Nguyen-dynastins förste kung valde staden att bli kejsarstad. Hue förblev Vietnams huvudstad fram till 1945, då Bao Dai, den sista av Nguyen-kejsarna, flyttade kejsarstaden till Hanoi. Numera kan du hitta en golfbana i världsklass halvvägs mellan Da Nang och Hue, Laguna Lang Co Golf Club som är ritad av Sir Nick Faldo.

Golfvärd i Da Nang

I Da Nang kan du alltid njuta av vår service med golfvärd. På plats kommer vår golfvärd arrangera fantastiska utflykter och upplevelser så att din golfresa till Da Nang blir ett garanterat minne för livet.

Våra golfresmål i Da Nang

Vietnam, Da Nang

Laguna Lang Co

Välkommen till en värld där färgerna är mer levande, landskapen djärvare, kusten mer dramatisk, historien mer övertygande och smakerna gudomliga. Under en golfresa till Da Nang kan du uppleva allt det och dessutom spela en golfbana som får dig att tappa hakan.