Golf i Garden Route

Området har ett havsklimat med ganska heta somrar och milda, ibland kyliga vintrar. Här finns vackra skogslandskap, orörda stränder och om man tar sig närmare kusten finns det gott om möjligheter att se både sälar och valar. Här finns det till och med möjlighet att dyka med hajar. Det finns nästan 300 olika fågelarter längs Garden Route. I bergen nära Oudtshoorn finns de imponerande grottorna, Cango Caves, som lockar många turister till området.
Garden Route erbjuder även några av Sydafrikas bästa golfresorter, inklusive Fancourt, Oubaai Golf, Simola Golf och Pezula Golf.

Sydafrika, Garden Route

Nyårsresa till Sydafrika

Vi har glädjen att erbjuda en riktigt härlig golfresa till Sydafrika över nyår. Resan tar sin start i Western Cape på klassiska Erinvale som bjuder på avkoppling, golf och besök hos vinproducenten Vergelegen Winery. Nyårshelgen spenderas på Gondwana Game Reserve och bjuder på safari i en underbar miljö och på självaste nyårsaftonen blir det middag under bar himmel ute på savannen.

Sydafrika, Garden Route

Temaresa Sydafrika

Vi har glädjen att erbjuda en underbar golfresa till Sydafrika i mars 2020. Här får du uppleva handplockade hotell, suveräna golfbanor, vinprovning och goda middagar. Allt under ledning av en tvättäkta sydafrikansk guide.