Golf på Gran Canaria

Golf på Gran Canaria är huvudsakligen koncentrerad kring turistområdena på södra delen av ön. Men i själva verket hittar du Spaniens näst äldsta golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas norra delen av ön. Golfbanan är också känd som Bandama Golf, uppkallad efter vulkanen där golfbanan ligger.

När du spelar golf på Gran Canaria så ligger de flesta golfbanorna på södra sidan av ön. Här hittar du Salobre Golf, Anfi Tauro Golf och Maspalomas Golf. Den senare ligger bredvid Golf Plaisirs populäraste golfresmål, Meloneras Golf. På Meloneras kan du välja att bo på antingen Lopesan Baobab eller Villa del Conde, som båda är femstjärniga hotell.

Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, shopping, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Glöm “Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

Golfvärdar och Golf Academy på Gran Canaria

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på våra resor till Meloneras. Där kan du själv välja om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Gran Canaria.

Våra  golfresmål på Gran Canaria