Golf i KwaZulu-Natal

Att spela golf i KwaZulu-Natal är för många en dröm. Att kombinera de fina golfbanorna med lyxiga hotell och klanderfri service gör denna golfresa till Sydafrika till ett härligt minne för livet.

I den tropiska regionen KwaZulu-Natal finns ett antal riktigt läckra golfbanor utmed den Indiska Oceanens kust. Här finns klassiska mästerskapsbanor som Durban Country Club eller Wild Coast Sun Country Club och moderna parkbanor som Zimbali Country Club. Det finns också en hel del mindre kända golfpärlor i regionen som kanske inte är där de flesta turister spelar. Några av dessa är Selborne Country Club och Southbroom Golf Club.

Det tropiska klimatet gör att många sydafrikaner väljer att semestra här. Här kan man njuta av sol och bad på någon av de fantastiska stränderna, ha aktiva dagar i solen med tennisspel, vandra i naturen eller mountainbiking.

Precis som i övriga Sydafrika är servicen alltsom oftast klanderfri. Här finns alltid någon som ser till att du som gäst har det bra, oavsett om det är på restaurangen, golfbanan eller på hotellet. Att njuta av mat och vin är billigt i KwaZulu Natal. Längs kusten ligger de små mysiga semesterorterna som ett pärlband, här kan man hitta fantastiska fisk- och skaldjursrestauranger. Vi rekommenderar gärna ett besök på klassiska The Oyster Box i Umhlanga. På det tjusiga hotellet finns någonting på menyn för alla smaker.

Golfvärd i KwaZulu-Natal

På våra golfresor till KwaZulu-Natal kan du alltid njuta av vår service med golfvärd. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till detta underbara land.

 

Våra golfresmål i KwaZulu-Natal