Golf på Lanzarote

Att spela golf på Lanzarote är väldigt populärt bland svenska golfspelare. Vi har många gäster som återvänder hit år efter år. En temperatur mellan 19 och 25 grader, mysiga golfbanor med havsutsikt och all inclusive på hotellet bidrar mycket till det.

Om du vill spela golf på Lanzarote har du två alternativ. Lanzarote Golf och Costa Teguise Golf. Båda golfbanorna är vackert integrerade i öns vulkaniska landskap och speciellt Lanzarote Golf, som designats av den berömda amerikanska golfbanedesignern Ron Kirby, är en riktigt trevlig golfupplevelse.

På Lanzarote är det inte bara stränderna som lockar turisterna. Naturen är mycket speciell och jämförelsen med ett månlandskap är kanske inte helt fel. Timanfaya Nationalpark är ett lavafält som skapades under det stora vulkanutbrottet 1730-36. Det finns även fantastiska utsiktsplatser och magiska grottsystem så som Cueva de los Verdes. Spela mycket golf men missa inte alla naturupplevelser och de magiska stränderna. Cesar Manrique var en konstnär och arkitekt som såg öns turismpotential och arbetade för en sympatisk utveckling av turismen. Besök gärna hans hem som är ett museum och den utsiktplats som han skapade, Mirando del Rio.

Vårt resmål på Lanzarote är Puerto del Carmen vilket har blivit en av våra mer populära destinationer på Kanarieöarna.

Golfvärdar och Golf Academy på på Lanzarote

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på vår anläggning Puerto del Carmen på Lanzarote. Där kan du själv välja om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Lanzarote.

Våra golfresmål på Lanzarote

Spanien, Lanzarote

Puerto del Carmen

Vackra Lanzarote är mest känd för sin fantastiska kustlinje, långa sandstränder och lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote erbjuder även en riktigt bra och spännande golfbana och ett trevligt och stilrent all inclusive-hotell.