Golf på Teneriffa

Intresset för att spela golf på Teneriffa har ökat stadigt år efter år. Ett härligt klimat och några fantastiskt vackert belägna golfbanor har starkt bidragit till detta. En golfresa till Teneriffa kommer inte att göra dig besviken.

Golf på Teneriffa är en njutining för alla sinnen. Den 3 718 meter höga vulkanen Teide vakar ständigt över detta underbara resmål. Teide är Spaniens högsta berg och delar Teneriffa i två tydliga delar. De flesta golfbanorna på Teneriffa är koncentrerade till den sydvästra delen av ön vid Costa Adeje och Los Cristianos. Här finns bla golfbanan Golf del Sur, som du spelar på om du bor på antingen Hotel Vincci Tenerife Golf eller Sandos San Blas när du åker med Golf Plaisir.

Lite längre upp på Tederiffas västkust ligger den imponerande golfbanan Buenavista Golf. Här bor man på det charmerande 5-stjärniga hotellet Hacienda del Conde, som är ett “vuxna endast” hotell.  Denna år efter år väldigt populära golfbana ligger vackert på en slänt ända ner till den mäktiga Atlanten. Buenavista Golf är byggd på något som tidigare var en bananplantage.

Den norra kusten består av mestadels klippor och även mindre stränder med svart lavasand. Dessa varvas med pittoreska byar och berg som stupar rakt ned i havet, som vid till exempel Los Gigantes. Detta är en annorlunda och mer outforskad del av Teneriffa.

Golfvärdar och Golf Academy på Teneriffa

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på våra resor till Golf del Sur och Sandos San Blas. Där kan du själv välja om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Teneriffa.

Våra golfresmål på Teneriffa

Fr. 23.995 KR

Spanien, Teneriffa

Sandos San Blas

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Sandos San Blas ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.