Golf Academy

Bli en bättre golfare!

Vill du bli en bättre golfare? Titta efter Golf Academy. Vi erbjuder både grupplektioner och individuellt anpassade lektioner till golfare på alla nivåer. Ska du börja resan ner från hcp 54, söker du stabiliteten runt 25, eller siktar du mot singelhandicap – vi hjälper dig

Är du nöjd med din golf eller känner du dig osäker redan när du står på första tee? Hur är det med slice, hook och längden på slaget? Nu har du möjlighet att avhjälpa denna oro och stärka ditt självförtroende, genom utbildning i vår Golf Academy. Utbildningen är anpassad både för dig som spelat några år och givetvis till dig som ännu inte riktigt fått grepp om svingens olika moment. Vår strävan är att under trivsamma former ta dig till en ny nivå i golfens värld. Våra instruktörer håller hög kvalitet och erbjuder dig både grupplektioner och individuellt anpassade lektionsupplägg. Syftet med vår Golf Academy är att du ska kunna skräddarsy din personliga utbildning.

Golf Academy måste förhandsbokas för att kunna garanteras, men betalas på plats på resmålet. Under perioder då vi inte har några anmälningar till Golf Academy före avresa, kan Golf Academy ställas in och vår pro flyttas till annat resmål.

 

Spanien, Gran Canaria

Meloneras

Glöm "Sällskapsresan" när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

Spanien, Teneriffa

Golf del Sur

På sydspetsen av Teneriffa erbjuder vi spel på en av de populäraste golfbanor ön kan erbjuda. Med spektakulärt boende direkt vid havskanten är detta en upplevelse för golf, avkoppling och härliga dagar.

Spanien, Teneriffa

Sandos San Blas

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Sandos San Blas ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Förenade Arabemiraten, Abu Dhabi

Al Ain

Al Ain är beläget i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, i det närmaste okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar härlig golf i solen på den mycket fina golfbanan Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Fr. 13.495 KR

Spanien, Malaga

Almerimar

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Fr. 18.495 KR

Grekland, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina två sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning!

Spanien, Costa de la Luz

El Rompido

I den västra delen av Andalusien, bara 30 minuter från den portugisiska gränsen, ligger denna härliga 36-hålsanläggning – El Rompido. Spela och njut av banorna och den orörda naturen.

Egypten, Hurghada

Makadi Bay

Strax söder om Hurghada ligger Makadi Bay, ett golfparadis som har allt, inklusive fantastiska snorkelvatten och ett härligt och solsäkert klimat. Välj mellan två olika topphotell!

Marocko, Casablanca

Mazagan

Vår, vinter eller höst? Hit flyger du direkt från både Stockholm och Köpenhamn. Upplev en lyxig golfresort direkt vid Nordafrikas atlantkust i skön kombination med Marockos mystik, magi och atmosfär.

Spanien, Mallorca

Son Antem

Son Antem är ett av de där ställena som har en perfekt kombination av njutning, avkoppling, matglädje och natur tillsammans med golfbanor man helt enkelt inte tröttnar på!

Fr. 13.495 KR

Spanien, Alicante

Villaitana

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

Prislista Golf Academy

Grundpaket

Basutbildning, grunder.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 500 kr/person.

Närspel

Klubbval, teknik, taktik, längdkänsla.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 400 kr/person.

Golf Academy

Banträning

Spellektion och strategi på banan.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timmar.
Pris: 1 person: 500 kr, 2 personer: 600 kr.

Teknik

Anpassad individuell träning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/50 minuter.
Pris: 1 person: 200 kr/350 kr, 2 pers: 350 kr/450 kr