Long Stay

Long Stay

Att lämna kyla, mörker, regn och rusk och tillbringa de mörka månaderna i varma och njutbara länder blir mer och mer populärt. Spela golf och upptäck kulturen i lugn och ro, det finns gott om tid till skillnad mot en vanlig veckoresa då schemat oftast är fullspäckat. Det är även ett mycket fördelaktigt pris på denna typ av resa varför Golf Plaisir rekommenderar en Long Stay-resa för alla livsnjutare!

Spanien, Malaga

Almerimar

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Spanien, Costa de la Luz

El Rompido

I den västra delen av Andalusien, bara 30 minuter från den portugisiska gränsen, ligger denna härliga 36-hålsanläggning – El Rompido. Spela och njut av banorna och den orörda naturen.

Spanien, Alicante

Hacienda del Alamo

I regionen Murcia finns många bra golfbanor. En av de absolut bästa är Hacienda del Alamo. Banan blev klar 2006, men anläggningen har saknat ett bra hotell. Nu när Sheraton Hacienda del Alamo öppnar har vi en komplett golfresort av bästa klass!

Spanien, Alicante

La Sella

Hjälten och tillika Ryder Cup-kaptenen José-María Olazabal gjorde inte bara mirakel med det europeiska laget i Chicago under den klassiska bataljen 2012. Han har också skapat ett antal riktigt fina golfbanor. En av dessa är 27-hålsanläggningen La Sella Golf Course norr om Alicante.

Om Long Stay

Bokning

Bokning av Long Stay sker enklast via online-bokning här på vår hemsida. Alla våra säljare har erfarenhet av våra Long Stay-destinationer och kan ge er detaljerad information om respektive resmål.

Transport

Som Long Stay-resenär reser man oftast på samma dag och samma flight som veckoresenärerna. Man kan även ordna resan på egen hand, innebärande att ni kan köpa flygbiljetter på egen hand. Det är inte ovanligt att våra Long Stay-resenärer åker i egen bil till destinationen.
Om ni väljer att åka till ett Long Stay-resmål på "Egen hand", kan ni välja vilken ankomstdag som passar er bäst.

Boende

Ni köper boende för minimum 28 dagar (4 veckor). Inkvartering sker i lägenheter med det mesta ni behöver för att stanna borta en längre tid. Lägenheterna innefattar som standard ett separat sovrum, badrum med toalett samt kombinerat kök och vardagsrum. Naturligtvis har alla lägenheter terrass eller balkong i varierande storlek. Som Long Stay-resenär ingår ingen mat utan inkvartering sker i självhushåll. På alla destinationer finns restauranger om ni vill äta på restaurang annars rekommenderas att tillaga egen mat i köksdelen i lägenheten. Det ingår el, vatten, lakan, handdukar och städning i lägenheterna. Det kan innefatta erläggande av deposition för nyttjande av lägenheten vid incheckning, denna deposition fås tillbaka vid utcheckning om inga skador eller annat problem med lägenheten uppstått under vistelsen - för mer info kontakta Golf Plaisir.

Long Stay

Flygplanstransfer

Om ni reser på samma dagar och tider som Golf Plaisir använder för sina veckoresenärer finns möjlighet att köpa till flygplatstransfer, för mer info - kontakta Golf Plaisir.

Golf

Under vistelsen ingår från 12 och upp till obegränsad greenfee beroende på vilken destination ni väljer. För att försäkra Er gäster om att ni alltid kan spela har Golf Plaisir förbokade starttider på eftermiddagarna. Dessa tider kan ändras på plats en dag innan spel, men även då i mån av plats. Det innebär att om det finns tidigare starttider tillgängligt dagen innan önskat spel, har ni rätt att byta er senare starttid mot en tidigare tid.

Service av Golf Plaisirs personal

På alla Golf Plaisirs Long Stay-destinationer med "Fullservice" finns svensktalande personal anställda av Golf Plaisir. De finns på plats framförallt allt under perioden då Golf Plaisir anordnar veckoresor till respektive resmål. I första hand finns personalen på plats för att ta hand om våra veckoresenärer men de kommer även att vara tillgängliga för Er Long Stay-resenärer. De kommer att anordna golftävlingar, utflykter m.m. och finns tillhands för att er vistelse ska vara så bra som möjligt. Tveka aldrig att kontakta ortspersonalen vid behov.

Hyrbil

Att stanna borta en längre tid ger naturligtvis mängder av möjligheter att upptäcka kulturen på er destination på egen hand. Golf Plaisir erbjuder servicen att boka hyrbil för att resa runt på egen hand. Kanske vill ni hyra en bil över dagen eller kanske under en vecka, valfriheten är upp till er själva. Bilar ordnas på plats och levereras oftast direkt till er inkvartering