Res bekvämare med SAS Plus!

Vi vet att det är detaljerna som gör den perfekta golfresan och då är det viktigt att resan startar på bästa möjliga sätt. SAS Plus gäller på samtliga våra veckoresor med SAS-flyg.

Din resa börjar redan på flygplatsen. Med Golf Plaisirs SAS PLUS så slipper du stå i kö till säkerhetskontrollen, du kan använda Fast Track och få mer tid till annat, t ex att besöka loungen. Ja, du får tillgång till flygplatsloungen där du i lugn och ro kan sitta ned och få dryck, tilltugg, tidningar, internet mm i väntan på flygavgången. Väl på flygplanet kommer du att bli serverad lättare mat och dryck, helt kostnadsfritt. SAS har, som första nordiska flygbolag höghastighets-wifi, och detta erbjuds på merparten av våra avgångar. Som grädde på moset får du ännu fler Eurobonus-poäng än vad en vanlig SAS Go-resa ger.

Vi vet att det är detaljerna som gör den perfekta golfresan och då är det viktigt att resan startar på bästa möjliga sätt. SAS PLUS gäller på samtliga våra veckoresor med SAS-flyg. Observera att vi inkluderar SAS PLUS på våra förbokade platser på ordinarie avgångsdagar. Blir vi fullbokade eller bokar er biljett på andra dagar eller tider så ingår inte SAS PLUS.

Vi är väldigt glada att vi tillsammans med SAS nu kan inkludera SAS PLUS i din resa. Den enda viktiga skillnaden är att du inte har möjligheten att boka om resan fritt. Vi ser fram emot att kunna ge dig lite mer och sätta guldkant på din golfresa med oss.

 

Hit reser vi med SAS Plus:

Golf i Alicante

Spanien, Alicante

Från Stockholm och Göteborg

 

Golf på Costa de la Luz

Spanien, Costa de la Luz

Från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

(Enbart Nuevo Portil och El Rompido från Göteborg och Köpenhamn)

 

Golf på Algarve

Portugal, Algarve

Från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

 

Golf i Malaga

Spanien, Malaga

Från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

 

Golf-Plaisir-Pula-Golf-Mallorca

Spanien, Mallorca

Från Stockholm och Göteborg

 

Lissabon_Praia-del-rey_golf

Portugal, Lissabon

Från Stockholm